Három playlistet is indít a Next Level a Spotify-on

Három playlistet is indít a Next Level a Spotify-on

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
A Next Level csapat mostantól gondosan kiválogatott basszus zenei listákkal jelentkezik az egyik legnagyobb zenemegosztó oldalon

Három különböző tematikájú, rendszeresen frissülő playlist is útjára indul a Next Level előadóinak kúrálásában. A Next Level Selects, amely műfajtól függetlenül a legfrissebb basszus zenéket hivatott összegyűjteni, már elérhető a Spotify-on:

Ezen kívül hamarosan elérhetővé válik a Next Level Classics playlist is, a legnagyobb klasszikusokkal, valamint a Hot Spot Heaters zenei gyűjtemény, amely a lazább elektronikus basszus zenékbe enged majd betekintést a csapat tagjainak segítségével. Kiváló hallgatnivaló az idén nyáron is minden szerdán az A38 orrteraszán megrendezésre kerülő délutáni összejövetelek előtt.

Az első Next Level Selects egy teljes mértékben együttes erővel összeállított playlist, amelyben a Next Level előadóinak aktuális kedvencei találhatóak, amelyekről néhány gondolatot is megosztottak.

Skrude:

Veer – Eww
“Még twitteren találtam rá Veerre és a Jerkoff című számára tavaly nyáron, és teljesen letaglózott, hogy mennyire más volt minden szempontból, mint a kortárs fősodor – semmihez sem köthető sound design, vad flow, és ez az Eww című számában sincs másképp. Veer továbbá az Insidious csapat tagja, ahol van még rajta kívül pár hasonlóan őrült tehetséges előadó, érdemes arra is ránézni.”

Control Freak & Hukae – Hold Up
“Ritka, hogy egy kollaboráció során ennyire karakteresen kiérződik mindkét előadó hangzásvilága, nincs egyik sem túlsúlyban, de a végeredmény is ízléses marad. Változatos, agresszív, ritkán találok olyan zenéket, amik ennyire letaglóznának, az pedig külön mindig nagy öröm számomra, ha a második drop tud villantani valami extrát – ami, ha valahol, akkor itt nagyon igaz.”

Jool & Cyclops – Bee Sting
“Nagyon szeretem azokat a dubstep kiadványokat, amikben van áthallás más műfajok irányába is, főleg, ha ez a másik műfaj éppenséggel trap – ez a Bee Sting esetében is jelen van, és mindez nagyon jól is áll neki. Szellős és minimalista, van lehetősége dominálni a mély frekvenciáknak, ami pedig felül történik az pokolian menő, ráadásul izgi glitchekkel tarkítják a flowt, ami egy ilyen diszkrét hangszerelésnél csodákra képes.”

Noservice:

NoService & Myamo – Fragile
“Szerintem nem kell sokat magyaráznom ezt a választást: Myamoval közös új zenénk nagy kedvencem lett. Mindig élmény Ábellel együtt dolgozni.”

Seven Lions & Wooli – Shadows
“Ez a zene egybefoglalja a két kedvenc basszuszene műfajomat: a Future Basst és a Dubstepet. Aki nem értené, hogy miért, annak ajánlom, hogy hallgassa meg a második dropig.”

DDD – Glass Heart
“DDD-t régóta követem, csodálatos követni az ívet, amit bejár. Ezt a zenét, amikor először meghallgattam – credit to: Myamo – szerelem volt első hallásra.”

Bevild:

Ace Aura x Subtronics – Resist
“Két személyes kedvencem közös dala a magas várakozásaimat is felülmúlta. Véleményem szerint a sound design és a dal dinamikája, változatossága mind a kemény, mind a melodikus felhozatalból kiemelik azt.”

qwaston – ride&back&home
“Számomra ez a szám mindent magában hordoz, amit jelenleg előremutatónak találok az elektronikus zenében. Szuper érzékkel gyúr egybe különböző stílusokat, a hyperpop jellegű intrót követően a drop egy-egy Flume szám hangulatát idézi, a kemény basszusok, a riddimes hangzás, és a dal lüktetése mégis talán a dubstephez helyezik azt legközelebb.”

Myamo:

MUST DIE! x Akeos x Skream – LOL OK
“Ez a kollab számomra az év meglepetése. Három olyan előadó állt össze, akik mind-mind más stílust és érát képviselnek a dubstepben, és mégis egy olyan koherens egész született a munkájukból, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Kihallatszik mindhárom előadó stílusa, és külön nagy öröm nekem, hogy Skream visszatért a 140 BPM-es gyökereihez.”

Vayre – Olig
“Nem tudok betelni ezzel a zenével: egy olyan future/melodic track, ami bármilyen buliban megállja a helyét. Vagy ha utazol. Vagy ha szomorú vagy..? Nem tudok olyan helyzetet elképzelni, amihez nem illene az Olig. Ezzel a számmal hallottam először Vayre-ről, és egy pillanat alatt megvett – remélem sok hasonlót hallhatunk még tőle.”

Amerzone – Bandman
“Amerzone a karantén időszak egyik legizgibb felfedezettje nekem, szerintem nem kell sok idő, hogy a nagyobb kiadók is felfigyeljenek rá. Egy Kill Feed streamen hallottam először a zenéit, és azonnal felkaptam a fejem az ötletes, technikás megoldásaira. Mindenképp akartam tőle zenét rakni a playlistbe, és a Bandman foglalja leginkább össze azt, amivel engem meggyőzött.”

Dublic:

Leotrix – Sight
“Ez a fiatal ausztrál tehetség egyike a legnagyobb kedvenceinknek jelenleg. Mindig is rajongtunk azokért az előadókért, akik a jó zenében és nem egy-egy zenei stílusban hisznek, mivel mi is hasonlóképpen gondolkodunk az elektronikus zenéről. A Sight-ban benne van minden ami éppen aktuális, kellően melodikus és letaglózó basszus zene.”


Papa Khan – Blossom
“Papa Khan előtt komoly jövő áll, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy nemrégiben Marshmello kiadója adta ki az indonéziai előadó kislemezét. A Blossom című zene tökéletesen passzol az elmúlt fél évben egyre több producert magával ragadó dallamosabb hanzgásvilágba, amelynek mi személy szerint nagyon örülünk.”

Bru C, Bou – Streetside
“Úgy tűnik a drum and bass is kitermelt egy újabb nagyszínpados előadót Bou személyében, akinek minden mozdulatát egyre többen figyelik. Nem csoda, hiszen amihez hozzányúl az kis túlzással arannyá változik. A Streetside egy tökéletes DNB zene, amely megszólalhat egy késő délutánon az A38 orrteraszán, de egy nagyszínpadon is bármelyik fesztiválon.”

Gemcamp:

Notion – Burning
“Talán ennek a zenének a kiadására vártunk az egyik leghosszabbat, először 2019 őszén hallottuk egy Skepsis setben és közel egy évvel később látott csak napvilágot a Musical Freedom gondozásában. Ha tavaly nyáron voltatok néhány fellépésünkön, akkor biztos emlékeztek erre a track-re, kivétel nélkül óriási reakciót váltott ki köszönhetően a magas energiaszintjének még a stíluson belül alacsonynak számító 127 BPM-es tempója ellenére is.”

Zero & A Little Sound – Sorry 4 Skanking
“Kétségkívül kijelenthetjük, hogy Zero sound design-ja az egyik legegyedibb az angol basszuszenei szcénában, akármilyen stílusban is tevékenykedik éppen – legyen az Bassline, Drum and Bass, House vagy UKG -, teljesen felismerhetőek a zenéi, azonban mégis minden alkalommal valami egyedit hoz létre. Ebben az esetben sem történt másképp, A Little Sound catchy vokáljai mellé rakott össze egy summer anthem material zenét. Nem csodálkoznánk, ha június 21. után minden angliai bulin felcsendülne ez a dal.”

Sammy Virji – Daga Da
“A nyarat követő lezárás alatt nagyon megkedveltük Sammy Virji zenéit és jelenleg biztos helye van a top 5 előadóink között. Ahogy ebben a zenében is hallható, mesterien kombináljai a Bassline és a UKG elemeit, ezzel egy klubbarát nyári zenét létrehozva. Ha bejön ez a stílus, mindenképp érdemes belehallgatnotok a márciusi DJ Mag-es setjébe.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email