FEJLŐDJ. ALKOSS. ZENÉLJ.

FEJLŐDJ. ALKOSS. ZENÉLJ.

A NEXT LEVEL egy budapesti székhelyű prémium basszus zenei bulisorozat és kulturális brand. Több, mint nyolc éves fennállása során olyan külföldi előadókat hozott el nektek az ország számos klubjába és fesztiváljára, mint Marshmello, Jauz, RL Grime, Getter, NGHTMRE, Svdden Death, Denzel Curry, Kayzo, Joyryde, Borgore, Dillon Francis, Hucci, REZZ, Carnage, Troyboi, Monxx, vagy Yellow Claw.

Hazai rezidensek: Dublic, B’Andre, Skrude, Sammiebeats, Nosphere, Schomey, Tritxn, Bevild, Gemcamp, Moley, NoService, MSF, Quiver.

Képzéseinken korosztálytól függetlenül várunk mindenkit, aki érdeklődik az elektronikus, basszusorientált zenék iránt, megismerné a elektronikus zenei szcénát, a zeneipar működését globálisan és lokálisan, szívesen zenélne klubokban vagy nagy fesztiválokon. Ha szeretnéd felfedezni a zeneszerkesztő szoftverek világát és elektronikus tánczenét szeretnél alkotni, jelentkezz hozzánk, ahol tapasztalt dj-inktől és producereinktől tanulhatsz!

ÉRDEKLŐDJ A KÉPZÉSEINKRŐL

TANULJ PROFIKTÓL

Sajátítsd el a zeneszerkesztő szoftverek és a dj pult használatát, kerülj képbe az elektronikus zenei szcénával és a zeneipar működésével. Ebben tapasztalt dj-ink és producereink állnak rendelkezésedre.

ALKOSS EGYEDIT

Fedezd fel saját hangzásvilágodat, ismerd meg individuális zenei stílusodat és szerezd meg azt a tudást, amivel kifejezheted önmagadat.

ZENÉLJ BULIKBAN

Ha a tudás a kezedben van, lehetőséged nyílik rá, hogy közönség előtt is megmutasd, mire vagy képes és akár nemzetközi karriert is felépíthetsz.

KÖVESS MINKET!

TÁMOGATÓINK

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

Értesülj elsőként a kedvezményeinkről és újdonságainkról.