GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Igen, van lehetőségem részletfizetésre mindegyik képzésünk esetében. (Kivéve: Bevezetés a Zenei Producerek Világába; Magánórák)

Képzéseinket csak online, bankkártyás fizetéssel tudod rendezni.

Képzésekkel kapcsolatos kérdések

A befizetés gombra kattintva, a fizetés jóváírása után a képzésre sikeresen jelentkeztél, ezt követően pedig fixáljuk helyedet a soron következő kurzusra. A jelentkezésed után 48 órán belül kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és tájékoztat minden további teendőről.

Első kurzusaink 2021. február 1-jén indulnak.

Óra pótlására nincs lehetőség.

Igen, hallgatóink oklevelet szereznek az adott kurzus elvégzéséről.

A képzések online, a Zoom felületén zajlanak (kivéve a DJ Képzés gyakorlati részét, ami pedig professzionális klubhelyszíneken).

Erre a képzésünkre csak úgy tudsz jelentkezni, ha egy előre egyeztetett Zoom meeting során tanáraink alkalmasnak tartanak a képzés elkezdésére (vedd fel a kapcsolatot velünk), vagy már elvégezted a Kezdő Zenei Producer képzésünket.

A kurzus blokkjaira külön-külön is jelentkezhetsz, de a Kezdő és Haladó Producer Képzéseinket együtt is elvégezheted.

Sikeres jelentkezésed után kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és tájékoztat arról, hogy az általad kiválasztott blokk pontosan mikor kezdődik.

Igen van, 20 fő. Amennyiben a képzéseink beteltek, a soron következő kurzusainkra tudsz jelentkezni.

Eszköztárral kapcsolatos kérdések

A DJ képzés esetében Recordbox és Ableton programokat használunk, a producer képzések alkalmával Ableton-t és FL Studio-t.

Laptop-ra vagy PC-re, studio monitorra vagy fejhallgatóra.

Nem, a használni kívánt szoftverrel rendelkeznie kell a hallgatóknak.

Koronavírus tájékoztató:

DJ és producer képzéseink mindegyike online session-ök keretein belül zajlik, a Covid-19 járvány okozta esetleges szigorítások a DJ képzés gyakorlati óráit érinthetik, ez esetben a tanórák a korlátozások feloldása után lesznek megtartva.